+31 (0)591 330250 info@bikecenter-jeroenkalk.nl

Victoria CYSALO 9

Lage instap en robuuste basisuitrusting.

€ 2.499,-

Licht en zorgeloos langs meertjes, rivieren, velden en door het bos – de “CYSALO 9” is hiervoor het perfecte voertuig. De uitgebalanceerde Bosch “Active” aandrijving en de comfortabele uitrusting maken elk uitstapje tot een genot.

De elektromotor rijdt stil en harmonieus tot 25 km/u en is precies de juiste keuze voor uitstapjes met vrienden of familie, om ongestoord te kunnen kletsen. Hij wordt gevoed door een 400 Wh accu, wat meer dan genoeg capaciteit biedt voor een dagtocht. Vooral wanneer naast de vier motorondersteuningsniveaus, die eenvoudig kunnen worden geselecteerd op het “Intuvia” display, met een “Nexus” 7-speed versnellingsnaaf van Shimano wordt geschakeld.

De hydraulische velgremmen “HS11” van MAGURA bieden voor elke situatie de nodige veiligheid. Enerzijds kan de sterke remkracht nauwkeurig worden gedoseerd met de ergonomisch gevormde remgreep, anderzijds reageert hij zeer snel als het even tegenzit. De “Nexus” uitrusting biedt ook een klassieke terugtraprem.

De instelbare verende voorvork van Suntour, de verende zadelpen en het ergonomisch ontworpen stuur en zadel voldoen eveneens aan de comfortstandaard. De heldere LED koplamp brengt je veilig naar huis als de tour is uitgelopen tot in de avonduren.

Specificaties:
Aandrijving: Middenmotor
Motor: BOSCH Middenlmotor Gen.3 36 V, 250 W
Versnelling: SHIMANO “Nexus” 7
Accu: 400 Wh.
Ondersteuning: 4 stappen
Vering: Voorvork, zadelpen
Remmen: hydraulische velgrem, terugtraprem
Verlichting: Contec 30 Lux koplamp
Maten: Dames: 45, 46, 51 en 56 cm.
Wielen: 26 / 28 inch met anti lek banden
Kleuren: Ink blue, wine red matt