+31 (0)591 330250 info@bikecenter-jeroenkalk.nl

Victoria CYSALO 7

Lage instap en robuuste basisuitrusting.

€ 2.499,-

De “CYSALO 7” staat voor betrouwbare techniek gecombineerd met een comfortabele uitrusting en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Of het nu op weg van het werk naar huis is, een pleziertocht in het weekend of de rit naar de supermarkt – we hebben deze pedelec ontworpen voor alle dagelijkse situaties.

De pedelec krijgt gematigde ondersteuning van de kleinste Bosch middenmotor – de “Active Line”. Hij zorgt voor een soepel, comfortabel rijgedrag en is zeer stil. Ideaal dus voor ontspannen tours met vrienden of familie om tijdens het fietsen ongestoord met elkaar te kunnen praten. De motor wordt gevoed door een 400 Wh sterke accu die op de bagagedrager zit. De onderhoudsarme 7-speed Shimano “Nexus” versnellingsnaaf met vrijloop vult het comfortabele aandrijvingspakket optimaal aan.

De “HS11” is de klassieker onder de hydraulische velgremmen uit het huis Magura. Via de ergonomisch gevormde 3-vinger hendel kan de remkracht soepel worden gedoseerd. Als het erop aankomt, reageert hij sterk en razendsnel. De Suntour verende voorvork heeft met zijn 50 mm veerweg voldoende reserves om bij abrupte stoten te dempen zoals bij een noodstop.

Reisbagage kan snel en eenvoudig aan de MIK-bagagedrager worden bevestigd, stevige aluminium spatborden houden vuil en spatwater tegen. Spontaan bezoekje aan het café? Geen probleem, want met het Contec ringslot kan de pedelec veilig worden afgesloten. ‘s Avonds verlicht de krachtige 30 lux veilig de weg naar huis.

Specificaties:
Aandrijving: Middenmotor
Motor: BOSCH Middenlmotor Gen.3 36 V, 250 W
Versnelling: SHIMANO “Nexus” 7
Accu: 400 Wh.
Ondersteuning: 4 stappen
Vering: Voorvork, zadelpen
Remmen: hydraulische velgrem
Verlichting: Contec 30 Lux koplamp
Maten: Dames: 45, 46, 51 en 56 cm.
Wielen: 26 / 28 inch met anti lek banden
Kleuren: Ink blue, stone blue, red matt, dutch black