+31 (0)591 330250 info@bikecenter-jeroenkalk.nl

Victoria CYSALO 3

Lage instap en robuuste basisuitrusting.

€ 2.299,-

De “CYSALO 3” van VICTORIA biedt de comfortabele opstap naar de wereld van de Bosch- aandrijfsystemen. Met zijn lage instap en robuuste basisuitrusting is de pedelec zeer geschikt voor gematigde dagtours in de natuur en ook om boodschappen te doen.

De pedelec wordt aangedreven door de “Active Line” – de kleinste middenmotor van Bosch. Deze biedt een gematigde ondersteuning en garandeert een soepel, comfortabel rijgedrag. Als de e-bike moet worden geduwd, grijpt de duwondersteuning in. De motor wordt gevoed door een 300 Wh sterke accu die op de bagagedrager zit. De onderhoudsarme 7-speed Shimano “Nexus” versnellingsnaaf met vrijloop vult het comfortabele aandrijfpakket optimaal aan.

De hydraulische velgrem “HS11” zorgt voor de nodige veiligheid. De klassieker van Magura grijpt krachtig in bij naderend gevaar, maar kan bij vooruitziend rijden ook exact worden gedoseerd met de ergonomisch gevormde hendel.

De verende Suntour voorvork met 50 mm veerweg en het comfort stuur met ergonomische handvatten ronden het feelgoodpakket af. Met stevige aluminium spatborden die vuil en regenwater tegenhouden, een slot en verlichting is de “CYSALO 3” klaar voor het dagelijkse verkeer in de stad. De koplamp verlicht betrouwbaar met krachtige 30 lux en zorgt voor een betere zichtbaarheid in het verkeer.

Specificaties:
Aandrijving: Middenmotor
Motor: BOSCH Middenlmotor Gen.3 36 V, 250 W
Versnelling: SHIMANO “Nexus” 7
Accu: 300 Wh.
Ondersteuning: 4 stappen
Vering: Voorvork, zadelpen
Remmen: hydraulische velgrem, terugtraprem
Verlichting: Contec 30 Lux koplamp
Maten: Dames: 45, 46, 51 en 56 cm.
Wielen: 26 / 28 inch met anti lek banden
Kleuren: Ink blue, kiwi green