+31 (0)591 330250 info@bikecenter-jeroenkalk.nl

Victoria CYSALO 2

Instapmodel met derailleurversnelling

€ 2.299,-

Met de “CYSALO 2” biedt VICTORIA een beproefd instapmodel met derailleurversnelling en goede prijs-kwaliteitverhouding. De e-bike wordt aangedreven door de Bosch Active middenmotor die wordt gevoed door een 400 Wh accu. Met deze capaciteit kunnen ook ontspannen pleziertochten worden gemaakt.

Schakelen gaat via de 8-speed Shimano “Acera” derailleurversnelling. De hydraulische schijfremmen van Tektro (180/160 mm) zorgen voor de noodzakelijke veiligheid.

De verende voorvork met 50 mm veerweg en de brede banden die goed dempen op kasseien of verharde bospaden geven de “CYSALO 2” een flinke dosis comfort. Het stuur zorgt ervoor dat de zithouding meer rechtop is en rondt de comfortabele uitrusting af met zijn ergonomische handvatten.

Als het ‘s avonds eens wat later wordt, dan verlicht de krachtige 30 lux koplamp de weg naar huis en maakt je ook zichtbaarder voor andere verkeersdeelnemers. Tassen en manden met een passend klik-mechanisme kunnen snel en eenvoudig aan de MIK-systeembagagedrager worden bevestigd.

Als dames- en herenfiets verkrijgbaar.
Specificaties:
Aandrijving: Middenmotor
Motor: BOSCH Middenlmotor Gen.3 36 V, 250 W
Versnelling: 8 Versnellingen derailleur
Accu: 400 Wh.
Ondersteuning: 4 stappen
Vering: Voorvork, zadelpen
Remmen: Hydraulische schijfremmen
Verlichting: Contec 30 Lux koplamp
Maten:

Dames: 46, 51 en 56 cm.

Heren: 48, 53 en 58 cm.

Wielen: 28 inch met anti lek banden
Kleuren: Bronze grey matt