+31 (0)591 330250 info@bikecenter-jeroenkalk.nl

Victoria CYSALO 13

Lage instap en robuuste basisuitrusting.

€ 2.699,-

Plezierfietsers opgelet! De “CYSALO 13” biedt niet alleen de beproefde lage en wijde instap die het opstappen bijzonder aangenaam maakt. Hij is ook uitgerust met de Bosch “Active Line Plus” aandrijving met het iets hogere koppel. De in de bagagedrager geïntegreerde “PowerPack 500” accu hoeft bovendien niet na elke korte rit opnieuw te worden opgeladen. Omgekeerd betekent dit ook dat de pleziertochten wat langer kunnen duren.

De onderhoudsarme 7-speed “Nexus” versnellingsnaaf met vrijloop van Shimano rondt het aandrijvingpakket af. Hij heeft een terugtrapfunctie. De “CYSALO 13” is daardoor uitgerust met drie remmen. Aan beide velgen remt namelijk de beproefde hydraulische velgrem “HS11” van Magura.

Comfort – het sleutelwoord dat het merk VICTORIA kenmerkt, wordt bij de CYSALO zeker niet vergeten. Dankzij de verende voorvork, de geveerde zadelpen, het naar achteren gebogen comfort stuur en de ergonomische handvatten wordt de fietser zoveel mogelijk ontlast. Door de stevige aluminium spatborden die vuil en regenwater tegenhouden en de Contec verlichting is de pedelec klaar om de weg op te gaan. ‘s Avonds verlicht de koplamp met krachtige 30 lux veilig de weg naar huis.

Specificaties:
Aandrijving: Middenmotor
Motor: BOSCH Middenlmotor Gen.3 36 V, 250 W
Versnelling: SHIMANO “Nexus” 7
Accu: 500 Wh.
Ondersteuning: 4 stappen
Vering: Voorvork, zadelpen
Remmen: hydraulische velgrem
Verlichting: Contec 30 Lux koplamp
Maten: Dames: 45, 46, 51 en 56 cm.
Wielen: 26 / 28 inch met anti lek banden
Kleuren: Nova petrol, agate grey